همراه شما هستم با قسمت اول معرفی وسایل مورد نیاز برای شروع قنادی
در اینجا وسایل مورد نیاز و شرح هر کدام را براتون نوشتم.
۱. ترازو جهت وزن کردن و اندازه گیری مواد اولیه که در دو نوع مکانیکی و دیجیتال موجود است که ترجیحاً از نوع دیجیتال استفاده شود.
۲. پیمانههای اندازهگیری: پیمانهها در دو نوع فلزی و پلاستیکی موجود هستند البته در صورت نبود ترازو از پیمانه استفاده شود. مواد را با قاشق داخل پیمانه ریخته و با یک چاقو سطح مواد را صاف میکنیم.
یک پیمانه برابر ۲۵۰ میلی لیتر و ۱/۲ پیمانه برابر ۱۲۵ میلی لیتر و ۱/۳پیمانه برابر۸۰ میلی لیتر و۱/۴ پیمانه برابر ۶۰ میلی لیتر گنجایش دارد.
البته هر موادی میزان پیمانه آن با مواد دیگر فرق دارد.
مثلاً یک پیمانه شکر ۲۰۰ گرم است ولی یک پیمانه آرد ۱۵۰ گرم است.
۳. قاشقهای اندازهگیری: قاشقهای در منزل برای اندازهگیری مواد اولیه مناسب نیست. قاشقهای اندازهگیری در چهار سایز موجود است. یک قاشق سوپخوری که معادل 15 میلی لیتر, یک قاشق مرباخوری که معادل 5 میلی لیتر, 1/2 قاشق مرباخوری معادل 2.5میلی لیتر و 1/4 قاشق مرباخوری معادل 1.25 میلی لیتر است.
۴. همزن برقی: مهمترین بخش پخت کیک همزن است.
ابزاری ارزشمند در کیک و شیرینی پزی محسوب میشود زیرا هم زدن مواد کیک و خامه اگر به درستی انجام شود کیک یا شیرینی با کیفت بهتری خواهد بود.
۵. همزن کاسه دار گزینه مناسبتری هستند چون خیلی راحتتر از همزن دستی است. پس یک همزن باقدرت بالا برای کار در قنادی گزینه خوبی است که من همزن کیچن اید را پیشنهاد میکنم.
۶. لیسک پلاستیکی: لیسک های سیلیکونی خیلی برای مخلوط کردن مواد کیک در موارد خاص هم زدن مواد رویه و پاک کردن مواد کیک از داخل کاسه استفاده میشوند.
۷. الک: برای الک کردن آرد، پودر شکر به کار میرود. الک کردن گلولههای موجود در مواد خشک که موجب خراب شدن بافت کیک میشود را از بین میبرد. حتماً مواد خشک را قبل از اندازهگیری الک کنید دقت کنید حتماً از الکی با سوراخهای ریز استفاده شود.
۸. کاغذ روغنی: برای پوشاندن کف و دیوارههای قالب از کاغذ روغنی استفاده میشود، پوشش دادن قالب با کاغذ روغنی از چسبیدن کیک به قالب جلوگیری میکنند. اگر به این کاغذ دسترسی نداشتیم از کاغذ کاهی استفاده کنید.
۹. قیف: کیسه که هم بهصورت یکبار مصرف و هم بهصورت پلاستیک موجود است برای خامه یا کرم استفاده میشود.
۱۰. ماسوره: در دو نوع فلزی و پلاستیکی موجود است که در انتهای قیف قرار میگیرد و با کمک ماسوره میتوانید خامه و کرم را به اشکال مختلف روی کیک فرم دهید.
۱۱. پنجره سیمی: این پنجره برای خنک کردن کیک و شیرینی استفاده میشود. این امکان را میدهد که هوا در کیک جریان پیدا کند وزیر کیک خیس نشود آن قسمتی از کیک که منسجمتر است را روی پنجره سیمی قرار دهید. همچنین این پنجره برای ریختن رویههای شکلاتی و انواع گلیز ها استفاده میشود، زیرا مواد زیر کیک جمع نمیشود.
۱۲. قالب گرد مربع یا مستطیل: قالبهای گرد در اندازههای مختلف موجود است که استاندارد این قالبها از ۱۵، ۱۸، ۲۰، ۲۳، ۲۵ سانتی است و عمق آنها بین ۴_۶ سانتیمتر است که برای کیکهای لایهای اسفنجی و شیفون مناسب است. قالب مربع نیز در اندازههای مختلفی موجود است.
۱۳. قالب پاند کیکها: قالبهای باریک و دیوار بلند مناسب برای پخت انواع کیک های عصرانه و کرهای هستند که در اندازههای مختلف موجود است.
۱۴. قالب خرطومی: به قالبهایی که گرد هستند و وسط آنها حفرهای وجود دارد و ممکن است کف آنها ساده یا طرح دار باشد که برای انواع کیک عصرانه و کرهای و دسر و ژله بیشتر مورد استفاده قرار میگیرد.
این مطلب چقدر مفید بود؟
میانگین امتیاز: 3.6 / 5. جمع آرا: 5
این پست دارای 12 نظر است
سلام استاد شهسواری خوبید من میخام یک همزن خوب بخرم اما مارکی که شما دارین کیچن اید خیلی گرون شده شما با قیمت مناسب تر چی رو پیشنهاد میدین
سلام، مارک best لوازم قنادی ها بیشتر دارند.
این صفحه هم نمایندگی دارند، میتونین از اینجا تهیه کنید: http://instagram.com/sarinashop_baradari
ممنون ازتون خدا حفظ کنه شمارو
🙏🙏
سلام
من میخوام یه مغازه تولید و فروش شیرینی خشک بزنم.
وسایل مورد نیاز چه مارکی بخرم و فر هم چند طبقه بگیرم
دنبال یه استاد کار خوب هم میگردم
سلام وقت بخیر
میتونید وقت مشاوره بگیرید و از مربی راهنمایی بگیرید.
وقت برای مشاوره میخوام
لطفا در واتس اپ با شماره 09136135252 ارتباط بگیرید.
سلام وقت برا مشاوره میخام
سلام لطفا در واتس اپ با شماره ۰۹۱۳۶۱۳۵۲۵۲ ارتباط بگیرید.
سلاموقت بخیر، هزینه مشاوره چقدر؟
سلام.
لطفا به شماره ۰۹۱۳۶۱۳۵۲۵۲ در واتس اپ، پیام ارسال کنید.